Leave Your Message
01020304

Се надеваме дека ќе продолжиме да ги придружуваме нашите клиенти со висококвалитетни производи и професионални услуги! Сè додека му треба на клиентот, ние сме тука во секое време!

за
ПОГЛАВЕН

Xingtai Kehui Trading Co., Ltd. е сеопфатна трговска компанија која интегрира производство, продажба и набавка. Компанијата и фабриката се наоѓаат во градот Ксингтаи, провинцијата Хебеи, кој има долга историја и богата со минерали. Во моментов, производите на компанијата вклучуваат летечка пепел, ценосфера, перлит, шупливо стаклена микросфера итн., Апликацијата на производот е дизајнирана за огноотпорни изолациски материјали, градежни материјали, нафтена индустрија, изолациски материјали, индустрија за обложување, развој на воздушната и вселената, пластика индустрија, пластични производи засилени со стаклени влакна и материјали за пакување.

Погледнете детали
64da1f032h
64da1f0m1q
0102

Главни производи

Ние се фокусираме на одличен квалитет од купување суровини до готови производи за продажба. Тоа не е само наша одговорност, туку и наш став. Тоа е наш процес за ваша референца.

вести и информации