Leave Your Message
01020304

Shpresojmë të vazhdojmë të përcjellim klientët tanë me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbime profesionale! Për sa kohë që klienti ka nevojë, ne jemi këtu në çdo kohë!

rreth
I mburrur

Xingtai Kehui Trading Co., Ltd. është një kompani tregtare gjithëpërfshirëse që integron prodhimin, shitjet dhe prokurimin. Kompania dhe fabrika janë të vendosura në qytetin Xingtai, Provinca Hebei, i cili ka një histori të gjatë dhe të pasur me minerale. Aktualisht, produktet e kompanisë përfshijnë hirin fluturues, cenosferën, perlitin, mikrosferën e qelqit të zbrazët, etj., Aplikimi i produktit është projektuar për materialet izoluese zjarrduruese, materialet e ndërtimit, industrinë e naftës, materialet izoluese, industrinë e veshjes, zhvillimin e hapësirës ajrore dhe hapësirës, ​​plastike industria, produktet plastike të përforcuara me fibra xhami dhe materialet e paketimit.

Shiko detajet
64da1f032h
64da1f0m1q
0102

Produktet kryesore

Ne fokusohemi në cilësinë e shkëlqyer që nga blerja e lëndëve të para deri tek shitja e produkteve të gatshme. Nuk është vetëm përgjegjësia jonë, por edhe qëndrimi ynë. Është procesi ynë për referencën tuaj.

lajme dhe informacione